Fri fragt ved køb over 500kr

Brodit Universal Aktiv mobilholder MicroUSB B:62-77 D:6-10 - 521620

På lager. Hurtig levering!
SKU
521620
Brodit Universal Aktiv mobil holder til telefoner med MicroUSB og indenfor målene B: 62-77 og D: 6-10 mm.
579,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Brodit Universal microUSB holder der passer til flere forskellige modeller med eller uden beskyttelsescover.

Holderen er lavet så den passer til telefoner der op lades med MicroUSB, som sidder centret i bunden af telefonen og som holder sig indenfor nedenstående mål med eller uden beskyttelsescover på:

Bredde: 62-77mm
Dybde: 6-10mm

Før holderen tages i brug, skal du blit sikre dig, at oplader stikket vender den rigtige vej (det kan vendes), og indstille holderens bredde så den passer til din telefons mål.

Det gøres enkelt ved at sætte det medfølgende kabel i din telefon så du kan se hvilken vej kablet skal vende for at din telefon har fronten udad i holderen. Hefter sættes kablet fast i ladeklodsen og skrues fast i holderen.

Herefter løsner du de to skruer på hver side af midter skruen og trækkes siderne ud. Så sættes telefonen i holderen og siderne skubbes sammen, så fjernes telefonen og skruerne spændes igen.
Så passer holderen til din telefon. Skifter du beskyttelsescover eller tage et på hvor du ikke har haft det før løsner du blot skruerne og gentager processen, så holderen igen passer til din telefon.

Holderen har kugleled så skærmen på din telefon kan vippes alt efter lysindfald eller i forhold til brugeren s

Dette er en aktiv holder med vendbart laderstik og med cigar adapter.
Holderen er lavet med en ren glat ledning og der medfølger USB cigaradapter så du kan oplade din telefon via cigartænderen.

Hvis din bils radio understøtter det, så kan USB stikket også tilsluttes til radioen, og derved få strøm og dataoverførsel den vej igennem (Funktioner afhænger af radioen).

Vi anbefaler at holderen monteres på en proclip eller et 9 hulsbeslag for den sikreste montering.
Ved montering med Brodit proclips beslag skånes bilens interiør. Alternativt kan holderen monteres med skruer direkte på instrument brættet eller en anden type holder.

Se vores udvalg af bilspecifikke Proclips og bilbeslag lige her - Proclips beslag og Dashmounts

Passer til telefoner der oplades med MicroUSB centeret i midten i bunden og som med eller uden beskyttelsescover holder sig indenfor målene B:62-77 og D:6-10mm

OBS: Passer KUN til modeller hvor telefonen oplades med MicroUSB, og hvor opladningsstikket sidder centeret i bunden af telefonen.
Spørgsmål til produktet
Modify.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@modify.dk | CVR: 30 73 76 60