Fri fragt ved køb over 500kr

Om os

Modify.dk er en af Danmarks største webshops der sælger tilbehør og reservedele til mobiltelefoner.

Vi har stort set alt til mobiltelefoner, uanset om du mangler en taske, en holder, et bluetooth headset, et carkit til bilen eller om du mangler reservedele, som et nyt display, højtaler, mikrofon og meget andet, så har vi mulighed for at skaffe det.

Vi har altid et stort udvalg af varer på vores shop og der kommer flere til hver dag. Igennem vores mange leverandører, har vi adgang til over 20.000 varenummer på nuværende tidspunkt. Så chancen for, at vi har eller kan skaffe lige det du mangler, er stor.

Hos os får du alle de kendte originale mærker op til 60% billigere end i butikkerne.
Samme vare, samme gode kvalitet - bare billigere.

  

Selskabet bag webshoppen

Selskabet bag Modify.dk hedder Ultimate Trading ApS og blev stiftet i 2007, hvor vi startede med at købe webshoppen Modify.dk der har eksisteret siden 2001.
Ultimate Trading ApS startede i 2007 med at drive Modify.dk fra vores kontor i Slagelse, hvor vi fortsat driver firmaet fra.

 

Vi vil ikke være størst, vi vil være bedst.

Hos Modify.dk vil vi ikke nødvendigvis være Danmarks største leverandør af mobiltilbehør og reservedele til det danske folk.
Vi vil være Danmarks BEDSTE webshop med salg af tilbehør og reservedele til danskernes mobiltelefoner og tablets.
For os er det vigtigt at vores levering, kundeservice, priser og ikke mindst kvalitet er i top. Et par af måderne vi prøver at opfylde disse punkter på er:

 

Levering:

Vi sender ordre hverdage frem til kl. 13.00. Dvs. bestiller du en vare der er på lager og betaler med dankort/kreditkort inden kl. 13.00, sender vi din bestilling samme dag.

 

Kundeservice:

Hos Modify.dk ved vi at du, som kunde kan have spørgsmål til dit køb. Hvad end det drejer sig om spørgsmål til brugen af en varer, hvilken lader der passer til din telefon, osv. Så kan du altid spørger vores kundeservice til råds.

Telefonen er åben i mellem kl. 10-15 alle hverdage.

Mails besvares fra kl. 8-16 alle hverdage

Vi svarer som oftes indenfor 30 minutter. Derfor kan du altid få svar på dine spørgsmål.

 

Priser:

Alle vil gerne spare, hvor der spares kan. Og det ved vi også gælder mobiltilbehør.

Vi sælger kun mobiltilbehør og reservedele og har derfor et stort udvalg. Samtidig køber vi hele tiden stort ind, hvilket betyder at vi indkøber varerne langt billigere og derfor kan sælge dem billigere til dig, end telebutikkerne kan.

Derudover har vi valgt også at give prisgaranti på ALLE vores varer. Derfor holder vi hele tiden øje med vores konkurrenters priser, og søger for at du får den bedste pris. Og skulle du mod forventning finde varen billigere et andet sted, så giver vi dig prisforskellen retur.

 

Kvalitet:

Vi køber kun hos godkendte grossister, for at sikre at alt er 100% originalt.

Alle vores covers, lader, tasker mv. er alle originale. Vi fører dog også kompatible varer, hvilket vil sige varer der er lavet til at fungere fuldstændig som de originale, men er lavet af en anden producent end den originale. Dette står altid i varebeskrivelsen.

Står der i beskrivelsen/varenavnet, at det er en original varer, så kan du være sikker på at varen er helt original.
Vil du dog hellere købe en kompatibel varer, som eksempelvis en lader, kan du være sikre på at kvaliteten er helt i top, selvom prisen er i bund. Vi tester løbende kvaliteten af varerne, for at sikre at kvaliteten er i top.

Dette er blot nogle af de måder vi prøver på at blive Danmarks bedste webshop med salg af mobiltilbehør og reservedele. Og vi arbejder løbende på at blive endnu bedre.

Skulle du have nogle spørgsmål, så kontakt os her

Ultimate Trading ApS | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@modify.dk | CVR: 30 73 76 60